Lilla Skögle

Långt bort från stadens stress och oväsen kan ni slappna av och njuta av naturen, lugnet och tystnaden i de vackra småländska skogarna, samt av en unik gårdsmiljö med välbevarad timrad ladugård och Lillstuga. Går att hyra till Lillstugan med 4 bäddar. Uthyres enbart till samma sällskap.

Här har ni 300 meter till sjökanten med privat brygga, grillplats och vedeldad bastu. Två båtar finns till ert förfogande, och fiske ingår i priset. Utsikten över hagen och sjön från den inglasade verandan och altanen är fantastisk. Solnedgången, då solen sänker sig i sjön, kan beundras från badplatsen.

Det underbart gammaldags, charmiga huset har två våningar, 6 rum och kök, varav två stora, härliga vardagsrum, (ett med öppen spis) och fyra sovrum. Det finns två dubbelsängar, två våningssängar samt bäddsoffa. Sammanlagt 10 bäddar, perfekt för två familjer.

Lantligt kök renoverat år 2006 utrustat med spis/ugn, kyl/frys samt mikro. Duschrum och toalett. Det är 11 kilometer till närmaste tätort Fagerhult. Där finns det livsmedelsbutik Nära Dej och en mycket fin badplats med tennisbana, minigolf och servering.

Det är 15 kilometer till Virserum som är ett större samhälle med fler affärer. På lagom avstånd för en dagsutflykt har ni bland annat Astrid Lindgrens Värld i Vimmerby, Glasriket, Kalmar med det vackra Kalmar slott, Öland och Smålands museum i Växjö.

I Uppvidinge kommun finns Norra Europas längsta Zip-line bana, avstånd cirka 50 kilometer.

För mer information, skicka ett mejl.

Värd: Nils Magnus Tover

E-post: nils.m.tover@gmail.com 

Telefon: 0474-109 88, mobil 070-625 96 25