Webbläsare

Vi rekommenderar nyare version av någon av webbläsarna Chrome, Safari, Firefox eller Edge vid besök av vår hemsida. Internet Explorer 11 eller äldre rekommenderas inte.

Skärmupplösning

Kommunens webbplats är sedan januari 2014 anpassad till responsiv design. Detta innebär att webbplatsens utseende anpassas automatiskt till skärmstorleken på smarta telefoner, plattor och dataskärmar med mera.

Lyssna

På webbplatsen finns en funktion för att lyssna på texten. Klicka på lyssna-ikonen strax ovanför textens rubrik överst på sidan, eller efter en fil – "spelaren" kommer då upp. För att "spola" fram i texten, klicka en bit in på spelaren. Du kan också markera den text du vill ha uppläst och därefter klicka på lyssna-ikonen. Det går även att ändra ljudstyrkan i spelaren.

Samtidigt som texten läses upp markeras texten. Under "Inställningar" på spelaren kan olika val göras för hur texten ska markeras och även ändra hastigheten på talet. Stäng av lyssna-funktionen med det röda krysset på "spelaren".

Länkar och Acrobat Reader

Webbplatsen innehåller länkar till externa webbsidor, som öppnas i nytt fönster/flik. De länkade sidorna kan inte kontrolleras av Högsby kommun. Vi ansvarar inte för innehållet på dessa sidor utan tillhandahåller dem endast som en service.

På flera ställen finns länkar till pdf-filer som öppnas i nytt fönster. För att kunna läsa dessa behöver du ha programmet Acrobat Reader.

Ladda hem Acrobat Reader

Blanketter

Blanketterna på webbplatsen finns i de flesta fall i PDF- eller DOC-format.

Copyright

All text och alla bilder är copyrightskyddade.

Cookies

Läs om cookies

Hantering av personuppgifter

Vi vill att du känner dig trygg när du lämnar dina uppgifter till oss. Därför är det viktigt för oss att informera om hur vi hanterar dina personuppgifter. Här kan du läsa mer om vad som gäller

Frågor och synpunkter

Frågor eller synpunkter på webbplatsen kan skickas till kommun@hogsby.se 

Hjälp oss att hålla våra sidor aktuella

Rapportera gärna felaktiga länkar och meddela om det är någon information som du saknar.

Tillgänglighet för hogsby.se

Tillgänglighetsredogörelse