Stuga i Allgunnen

Det ligger bara 75 meter från sjön på en ljus och fin tomt. Gott om plats och många möjligheter till ett rikt fritidsliv. Vare sig man vill bada, fiska, åka på utflykter eller bara ligga på rygg och ta det lugnt så är Allgunnen en oas i vackra Småland. 

Huset ligger bara ett par stenkast från norra delen av Allgunnens Naturreservat. Det finns ett flertal olika utflyktsmål som man kan promenera, cykla eller ta bilen till. Vill du koppla av i lugn och ro och glömma stadens och vardagens stress så kan du inte hitta ett bättre ställe. Här kan man ladda batterierna med många olika fritidsaktiviteter eller bara ta det lugnt och känna att man verkligen lever. På plats finns en stor grill för mysiga grillkvällar och även en kanot som man fritt får använda i sjön.

Huset är nyrenoverat och i ett fantastiskt bra skick. Här finns både järnspis och kamin, liksom luftkonditionering i vardagsrummet och ett tipp topp duschrum där även tvättmaskinen står. I det toppmoderna köket finns alla bekvämligheter inklusive diskmaskin. 

Inomhus är det naturligtvis rökförbud, liksom det inte är tillåtet med husdjur. Bytesdag söndagar.

Övriga avstånd: till Vimmerby 80 kilometer, Högsby 13 kilometer, Aboda Klint 3,6 kilometer, Kalmar 6,5 mil, Växjö 9.8 mil och Oskarshamn 4,5 mil.

Telefon: 031-93 10 30, 0733-66 81 81 eller 0708-93 01 00 

Adress: Allgunnen, Högsby

E-post: kristina@kindell.se