Pågående arbeten och driftstörningar

 • -

  Nytt vatten och avlopp samt belysning i Odensvi-området

  Nu är projektet i full gång med att anlägga nytt vatten och avlopp samt belysning i Odensvi-området i Högsby. Utöver nytt vatten och avlopp anläggs också en gång- och cykelbana en bit längs Kyrkogatan från konstgräsplanen i Högsby. Just nu pågår det sprängning i entreprenaden vilket kan komma att märkas för förbipasserande fordon.

  Mer information på ÖSK:s webbplats

 • -

  Tillfällig avstängning av Bruksvägen i Högsby

  Under vecka 47 och delar av vecka 48 kommer Bruksvägen i Högsby att vara tillfälligt avstängd på grund av grävning av fjärrvärme. Verksamheter som finns på Bruksvägen har informerats och kommer att ha möjlighet att ta sig till och från sina fastigheter.

  Uppdatering 2022-11-30: Arbetet kommer även sträcka sig över vecka 50 och delar av vecka 51. Fotgängare kan passera hela sträckan och verksamheter tar sig in och ut från fastigheterna. 

  Mer information på ÖSK:s webbplats

 • -

  Lekplats förnyas

  I mitten av vecka 48 drar arbetet med att förnya lekplatsen vid Hanåsa i Högsby igång. Vi kommer att behöva anpassa lite utefter väderförhållanden, men hoppas att vi kan göra så mycket som möjligt under en tid framåt.

  Lekplatsen kommer få ny lekplatsutrustning, såsom exempelvis nya gungor, studsmatta, ruschkana och planteringar. 

  Elever från Högsby har fått vara delaktiga och lämnat förslag till det som nu blir resultatet. 

  Till våren 2023 kommer det också att förnyas vid Ekkullens lekplats. Mer information kommer när det börjar närma sig start.

  /ÖSK, Östra Smålands Kommunalteknikförbund

  Mer information på ÖSK:s webbplats

Webbutveckling av Novitell AB