Gitarr

Vi erbjuder kurser både för nybörjare och för elever som redan spelar gitarr sedan innan. Lär dig spela ackord och allround gitarr. Genom kursen får du lära känna gitarren som instrument och lär dig spela det som du vill. 

Piano

Vi erbjuder kurser både för nybörjare och för elever som redan spelar piano sedan innan. 

Slagverk/trummor

Vi erbjuder kurser både för nybörjare och för elever som redan spelar trummor sedan innan. Kursen kan även utformas mer mor klassiskt slagverk och eleven så önskar. 

Blåsinstrument

Vi erbjuder kurser i Tuba, trumpet, trombon och tvärflöjt. Kurserna är anpassade både för nybörjare och för de som vill fortsätta utveckla sitt musicerande inom blåsinstrument. 

Individuell sång

Utveckla din egen röst inom sång. Kursen fokuserar på att lära sig använda din personliga sångröst på ett hållbart och lekfullt/kreativt sätt. Genom olika tekniker och sångövningar utforskar vi hur din röst låter och hur vi kan stärka och utveckla ditt personliga sound. 

Kör

För de elever som läser individuell sång erbjuds det också att medverka i körverksamhet, om det är tillräckligt stort elevunderlag. Tillsammans utforskar vi låtar inom olika genrer och skapar en gemensam klang. Det är eleverna tillsammans med musikledaren som utformar kursen.