Julbordsevent

Gör dig redo för en oförglömlig julupplevelse på pizzeria Monterosa den 22 december. Vår julmatsbuffé är fylld med delikatesser som kommer att kittla dina smaklökar och sprida julglädje. Oavsett om du kommer själv, med familjen eller vänner, skapar vi en varm och välkomnande atmosfär där gemenskapen står i fokus.

Vid vårt vackert dukade julbord samlas vi alla för att njuta av traditionella julrätter och smaker som förenar. Det spelar ingen roll om du är en sällskapsmänniska eller föredrar att njuta av julstämningen i lugn och ro – hos oss finns det plats för alla.

Som kronan på verket avslutar vi måltiden med frestande efterrätter, särskilt utvalda för att tillfredsställa din söta tand. Ta chansen att skapa minnesvärda stunder och fira julen tillsammans med oss på pizzeria Monterosa. Vi ser fram emot att dela denna speciella tid på året med dig och ditt sällskap.

Bokning

För att säkerställa att du inte missar denna enastående julupplevelse, rekommenderar vi att du ringer senast den 21 december för att boka ditt bord. På så sätt kan vi garantera att du och ditt sällskap får en plats vid vårt festligt dukade julbord. Vi ser fram emot att ta emot din bokning och skapa en magisk julstämning för dig och dina nära och kära. Välkommen att fira jul med oss på pizzeria Monterosa!

Telefonnummer för bokning: 073-968 85 26.

När och var?

Dag och tid: 22 dec. 2023 12:00 - 15:00

Plats: Järnvägsgatan 14A, 579 30 Högsby

Arrangör

Pizzeria Monterosa

Webbutveckling av Novitell AB