Företagare

Näringslivet i Högsby kommun

Vi är ett samhälle där företagsamheten ökar och människor vågar förverkliga och vara stolta över sina drömmar och livsprojektFöretagare, politiker och tjänstemän har startat upp ett långsiktigt arbete för att skapa de bästa förutsättningarna för ett attraktivt företagsklimat i kommunen. 

Har du frågor eller funderingar gällande näringsliv? Kontakta näringslivssamordnare Kicki Svensson. Hon hjälper dig att hitta rätt kontakt. kicki.svensson@hogsby.se eller 0491-291 12.

Du prenumererar väl på nyhetsbrevet till företagare? Anmäl dig till e-postutskick genom att kontakta Kicki via e-post.

Dags att expandera din verksamhet?

2019-04-10

Funderar du på att etablera dig i Småland? Välj Högsby.

Här finns lokaler, mark, nya medarbetare och bra transporter.

För att underlätta för dig som företagare har vi paketerat våra tjänster kring etablering i Högsby.

VäljHögsby.nu

 

Pilot för servicepunkter i Högsby

2019-02-08

Syftet med projektet "Pilot för servicepunkter i Högsby" är att stärka lanthandlarna och utöka servicen i kommunens ytterområden genom att skapa så kallade servicepunkter. Utökningen ska ge samma service som våra medborgare, besökare och företagare får i Högsby tätort. Insatserna ska stärka lanthandlarnas varumärke och öka deras möjligheter till överlevnad under sunda villkor.
Läs mer om projektet

 

Ökad trygghet genom digital samverkan

2018-07-05

Du som företagare i Högsby kommun är nu inbjuden att vara en del i det trygghetsarbete som pågår. Genom samhörighet och delaktighet och gemensamma kanaler mellan företagarna i kommunen ökar möjligheten att skapa trygghet och gemenskap.

 
Snabbval