Arbetsplatsen uppvaktades idag av personalutskottet med blomma, tårta och diplom.

Motiveringen

Motiveringen lyder:

"Avdelning 8 C öppnades i maj 2018. Till avdelningen skulle boende från Välengården och ”gamla avdelning 24 och 31” Mogården flytta in.

Medarbetarna i denna arbetsgrupp har gjort ett fantastiskt arbete med att komma igång med sin nya avdelning. Detta trots omständigheter som till exempel en icke färdigrenoverad avdelning vid inflyttning, möbler och inventarier som inte var på plats samt diverse andra igångsättningsproblem.

Medarbetarna lyckades trots dessa faktorer bli klara enligt plan till dess att de första boende skulle flytta in. Arbetet har hela tiden flutit på i en positiv, lösningsfokuserad framåtanda, vilket har resulterat i att både personal, boende och anhöriga trivs på avdelningen."

Dr Mobergs väg 8 C belönas med en aktivitet till ett värde av 20 000 sek som är verksamhetsutvecklande och personalbefrämjande.

Kort om utmärkelsen

Utmärkelsen, som delades ut för sjunde året i rad, delas ut till medarbetare eller arbetsplats i kommunen.

Kriterier för utmärkelsen:

  • bidragit med verksamhetsutvecklande förslag
  • skapat arbetsglädje
  • entusiasmerat brukare och/eller medarbetare
  • visat på goda resultat
  • visat helhetsperspektiv
  • gjort insatser utöver det vanliga
Årets arbetsplats 2018

På fotot: Marie Bjerkehaug, Ann Louise Andersson, Esma Kunic, Helen Josefsson, Karen Stelzer och Sven Bondesson tillsammans med Mikael Jonnerby, Magnus Gabrielsson och Jan-Erik Ek från personalutskottet.

Saknas på fotot: Eva Einarsson, Eva Svegmo, Pia Nyberg, Florian Cmoczek, Mirka Gustavsson, Nina Lunddal och Jasmine Lund.