Företagare

Näringslivet i Högsby kommun

Vi är ett samhälle där företagsamheten ökar och människor vågar förverkliga och vara stolta över sina drömmar och livsprojektFöretagare, politiker och tjänstemän har startat upp ett långsiktigt arbete för att skapa de bästa förutsättningarna för ett attraktivt företagsklimat i kommunen. 

Har du frågor eller funderingar gällande näringsliv? Kontakta näringslivssamordnare Kicki Svensson. Hon hjälper dig att hitta rätt kontakt. kicki.svensson@hogsby.se eller 0491-291 12.

Du prenumererar väl på nyhetsbrevet till företagare? Anmäl dig till e-postutskick genom att kontakta Kicki via e-post.

Pilot för servicepunkter i Högsby

2019-02-08

Syftet med projektet "Pilot för servicepunkter i Högsby" är att stärka lanthandlarna och utöka servicen i kommunens ytterområden genom att skapa så kallade servicepunkter. Utökningen ska ge samma service som våra medborgare, besökare och företagare får i Högsby tätort. Insatserna ska stärka lanthandlarnas varumärke och öka deras möjligheter till överlevnad under sunda villkor.
Läs mer om projektet

 

Välkommen att vara med på Högsby Talks – en mässa och mötesplats för näringsliv och skola

2019-01-17

Högsby Talks är ett bra tillfälle att träffa elever och lärare och berätta om ditt företag eller din organisation! Med Högsby Talks finns möjlighet till förbättrad dialog mellan näringsliv och skola, och ökad kunskap hos skola och allmänhet om regionens företag. 

 

Ökad trygghet genom digital samverkan

2018-07-05

Du som företagare i Högsby kommun är nu inbjuden att vara en del i det trygghetsarbete som pågår. Genom samhörighet och delaktighet och gemensamma kanaler mellan företagarna i kommunen ökar möjligheten att skapa trygghet och gemenskap.

 
Snabbval