Här är du: Besökare » Turism » Anmäl evenemang

Anmäl evenemang

E-postformulär

För dig som vill anmäla ett evenemang

För att evenemanget ska ha möjlighet att komma med i tidningen Innehåll som gratisannons under rubriken ”Evenemang”, meddelar redaktionen för tidningen att evenemanget ska insändas i så god tid till oss på Högsby bibliotek/turistinformation att vi hinner lägga ut det på vår hemsida (www.hogsby.se) senast onsdag veckan innan tidningen Innehåll kommer ut.
Högsby kommuns besöksnäring marknadsförs på en webbsida för Småland (www.visitsmaland.se). Vi tycker det är trevligt att få visa upp vår besöksnäring på denna Smålandssida tillsammans med många kommuner i Småland. Med anledning av detta behöver vi få in följande uppgifter vid registrering av ert evenemang i databasen. Datasystemet är beroende av att samtliga obligatoriska uppgifter läggs in av oss. Saknas någon av uppgifterna kommer din verksamhet inte att kunna marknadsföras på den nya hemsidan. Obligatoriska uppgifter är följande:

* Benämning på verksamheten.
* Arrangör.
* Meddela antingen startdatum och slutdatum samt starttid och sluttid för verksamheten. t.ex. 5 april – 6 april,  kl. 18.00 – 19.00 eller om din verksamhet har särskilda öppettider ska du informera om dessa. t.ex. maj – september, måndag – fredag mellan kl. 9.00-18.00.
* Namn på platsen där verksamheten äger rum.
* Gatuadressen, postnummer samt postorten där verksamheten äger rum. t.ex. Storgatan 17, 579 30 Högsby. Finns det ingen gatuadress måste du ge en klar och tydlig vägbeskrivning med utgångspunkt från Högsby Turistinformation (Misteln), Storgatan 17, 579 30 Högsby.
* Kontaktinformation för frågor om verksamheten. Här kan du hänvisa till en hemsida med information eller till namn på person och dennes telefonnummer och/eller en e-postadress.
* Sammanfattning av innehållet i verksamheten. Den här texten bör vara kort, kärnfull, säljande, tydlig och lättläst. (max 250 tecken).

Anmälda evenemang ska vara öppet för alla!
Vi frånsäger oss ansvaret för eventuella felaktigheter som kan ha smugit sig in i den publicerade texten (webred.).
Felanmälan av ändringar görs via samma formulär som nya evenemang.

*) obligatoriska fält

Snabbval