Kommun

Här kan man ta del av allmän information från kommunen och bland annat hämta blanketter. Här finns också upplysningar om kommunens politiska organisation och styrelseformer samt hur kommunens olika verksamheter är organiserade och fungerar.

Läs mer...

 

 

Nyheter och information från Högsby kommun:

Utan bredband? Anmäl dig till PTS

2015-01-22

PTS har genom täckningskravet i 800 MHz-bandet möjlighet att identifiera och säkerställa utbyggnad av mobilt bredband för de fasta bostäder och företag som saknar möjlighet att teckna bredbandsabonnemang om minst 1 Mbit/s.

 

Information om olovlig trädfällning

2014-04-15

Det är olagligt att fälla träd på kommunens mark utan tillstånd. Det är den som avverkar som är skyldig att ta reda på vem som äger marken och träden.

 

Utbildning - Elektroniska anbud

2013-12-11

Under första delen av 2014 kommer Högsby och Hultsfred kommuner genom Östra Smålands kommunaltekniska förbund (ÖSK) annonsera upphandlingar på hantverkstjänster via ett elektroniskt system (Tendsign).

En kort utbildning kring registrering och anbudslämning erbjuds under december för dig som hantverkare inom områdena bygg, el, glas, golv, måleri, plåt, tak, ventilation, VS eller sanering.

 
Snabbval
Snabbval