Här är du: Invånare » Nyheter » Hur skapar vi framgångsrika evenemang?

Hur skapar vi framgångsrika evenemang?

Hur når vi fler ideella krafter, hur kan vi bli bättre på marknadsföring och vad innebär ett ”bra” evenemang? Välkommen till en inspirationsträff där vi utbyter erfarenheter kring att arrangera evenemang, möjligheter till nya kunskaper, nätverkande och samarbeten med andra arrangörer.

Datum: tisdag 10 april kl 18.30–21.30. Fika och mingel från klockan 18.
Plats: Nya Mejeriet, Järnvägsgatan 45 Högsby
Målgrupp: Arrangörer av evenemang och aktiviteter i föreningar och företag, ideella krafter som är engagerade i utveckling av sin bygd eller destinationen.

Ordnar du skördefest, julmarknad, musikfest, pubkvällar, idrottsevenemang, hembygdsdagar eller bara intresserad av att det händer något där du bor?

Ur innehållet:

  • ”Hur marknadsför vi våra evenemang?” Marika Karlstad, informatör (Jailbreak Oskarshamn, Attraktiva Oskarshamn, festivalen Latitud m.m) ger sina bästa tips på marknadsföring i både traditionella och sociala medier.
  • Restaurang Nya Mejeriet i Högsby, presentation av verksamheten och aktiviteter av ägarna Madeleine och Mattias Johansson
  • Gruppdiskussioner med utbyte av tips och idéer kring marknadsföring av evenemang, hur får vi fler ideella krafter att ställa upp, hur kan vi jobba med hållbara evenemang, ökad samverkan i evenemangsutveckling.
  • Kicki Svensson/Carina Hansson, Högsby kommun (näringslivs- och turismutveckling) om vikten av framgångsrika evenemang i hela Högsby kommun.

Deltagandet är kostnadsfritt men för att beräkna fika vill vi gärna ha din anmälan senast 8 april till cathrine@alhembygd.se eller via 072-236 16 06.

Varmt välkommen!
/Cathrine Jansson, projektledare Astrid Lindgrens Hembygd, i samarbete med Högsby kommun

Publicerad 2018-03-28
Snabbval
Snabbval